kanalen

wereldberoemd in Zeeland!

kies de mix met de beste impact

Omroep Zeeland is al ruim 30 jaar dé omroep van Zeeland en is één van de best bekeken en beluisterde regionale omroepen van Nederland. Omroep Zeeland heeft 98% naamsbekendheid en bereikt jaarlijks 86% van de Zeeuwen via radio, televisie en online via onze website en app.  

televisie

We kijken in Nederland gemiddeld 2,5 uur live tv per dag. Dat betekent genoeg tijd om kijkers kennis te laten maken met jouw dienst of product. De combinatie van beeld en geluid in televisiereclame zorgt ervoor dat jouw product of dienst optimaal tot leven komt. Ontdek de mogelijkheden voor reclame op televisie.

Regieruimte Omroep Zeeland
26 mei 2022 Omroep Zeeland 07294 1

radio

Thuis, onderweg en op het werk: radio is overal aanwezig. Laat je horen in de regio en bereik snel en doeltreffend jouw doelgroep met een van de populairste radiozenders van Zeeland: Omroep Zeeland. 

online

Bereik op een snelle en doeltreffende manier jouw doelgroep door online te adverteren. Met jouw banners heb je een goede positie op onze website en is je doelgroep nog nooit zo dichtbij geweest: met slechts één muisklik landen ze op je website. De plek waar je ze wilt hebben. 

Green Foods Mockup 15 Photos for Your Instagram Feed

crossmediaal

Crossmediaal adverteren is een effectieve manier om je doelgroepen te bereiken via verschillende kanalen en blijvend aandacht te trekken
Je kunt bij ons een crossmediale campagne starten op radio of televisie of op onze website en app. 

gratis adviesgesprek

Een gratis maatwerk advies gebaseerd op jouw doelstellingen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag met je mee.

Bel mij terug