adverteren op de radio

bij Omroep Zeeland

 


Thuis, onderweg en op het werk: radio is overal aanwezig. Laat je horen in de regio en bereik snel en doeltreffend jouw doelgroep met een van de populairste radiozenders van Zeeland: Omroep Zeeland.
 

Ruim 28% van de Zeeuwen luistert wekelijks naar Omroep Zeeland radio en 15% luistert zelfs dagelijks (gemiddeld 62 minuten). Ook wordt onze radiozender veel beluisterd via de livestream op onze website en app (ruim 100.000 keer). Al deze mensen bereik je dus herhaaldelijk met jouw reclame op de radio. 

start jouw radiocampagne bij Omroep Zeeland

laagdrempelig, betaalbaar én multi-inzetbaar

Samen met onze ervaren media-adviseur bespreek je jouw doelen, de tekst en de gewenste boodschap. Onze media-adviseur bemiddeld en geeft advies over een producent die aan de slag gaat met jouw commercial.

We vertalen je wensen naar een communicatieplan op maat. Samen met de producent bespreken we de tekst en afhankelijk van de doelgroep zoeken we daar een stem bij. Ook wordt er aan jou input gevraagd (o.a. logo's, eigen ideeën). Je hebt rechtstreeks contact met de producent. De producent levert een eerste versie aan.

Als je tevreden bent met het resultaat, wordt jouw commercial uitgezonden op de door jou ingekochte momenten. Scoor bij je doelgroep met jouw radio campagne!

snelle naamsbekendheid

meer leads

meer websitebezoeken

versterkt imago

 

groot bereik

diverse doelgroep (39% van de luisteraars is tussen de 18 en 45 jaar)

voordelen adverteren op de radio

Radio is zapbestendig en zorgt ervoor dat je boodschap blijft hangen én langer wordt herinnerd. De kracht van radioreclame zit hem in herhaling van je boodschap, wat leidt tot meer bekendheid en vertrouwen, en daarmee een grotere kans tot aankoop. Daarnaast is een radiocommercial snel te verwezenlijken, multi-inzetbaar én betaalbaar. 

investeren in reclame op de radio

Radio biedt de mogelijkheid om met een relatief klein budget een hoge contactfrequentie te bereiken. De investering is afhankelijk van soort en lengte van de commercial en of je ook een tag-on wilt. Al vanaf 200 euro exclusief btw heb je een professionele commercial. De kosten zijn eenmalig. je kunt het spotje later nog eens gebruiken.  

Adverteren op de radio bij Omroep Zeeland. Microfoon in de radiostudio van Omroep Zeeland

gratis adviesgesprek

Een gratis maatwerk advies gebaseerd op jouw doelstellingen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag met je mee.

Bel mij terug