jouw reclame op tv bij Omroep Zeeland

bereik jouw potentiële klant rechtstreeks in de huiskamer!

Adverteren op TV. De combinatie van beeld en geluid in televisiereclame zorgt ervoor dat jouw product of dienst optimaal tot leven komt én ook nog eens beter herinnerd wordt.  

We kijken in Nederland gemiddeld 2,5 uur live tv per dag. Met Omroep Zeeland televisie bereiken wij dan ook wekelijks bijna 43% van de Zeeuwen, die een half uur per dag kijken. Kortom, reclame op tv werkt! Ontdek jouw mogelijkheden.

Vector Smart Object-3

is jouw bedrijf klaar voor het televisie avontuur?

start jouw televisiecampagne bij Omroep Zeeland

effectief en multi-inzetbaar 

Samen met onze ervaren media-adviseur bespreek je jouw doelen, de tekst en de gewenste boodschap. Wij begeleiden je in het maken van jouw tv-spot. Onze media-adviseur bemiddelt en geeft advies over een producent die aan de slag gaat met je tv-commercial. Onze commercials worden door een externe producent gemaakt tegen een scherp tarief. Zo heb je al een eenvoudige en professionele televisiereclame vanaf 2.000 euro exclusief btw.

We vertalen je wensen naar een communicatieplan op maat. Samen met je producent bespreken wij wat de bedoeling van je commercial is en wanneer deze van start gaat. Hierna wordt er aan jou input gevraagd (o.a. logo's, eigen ideeën). Je hebt rechtstreeks contact met de producent. De producent levert een eerste versie aan. Een goed doordachte televisiereclame is herbruikbaar op een later moment. Daarom adviseren wij je om de commercial door te plaatsen op je website en sociale media kanalen voor nóg meer bereik.

Als je tevreden bent met het resultaat, wordt jouw commercial uitgezonden op de door jou ingekochte momenten. Scoor bij je doelgroep met jouw reclame op tv!

het bereik van jouw reclame op tv

Dagelijks bereiken we ruim 22% van de Zeeuwen die gemiddeld langer dan een half uur naar Omroep Zeeland tv kijken. Dit betekent dus veel potentiële ontvangers van jouw boodschap, die jouw reclame op tv herhaaldelijk voorbij zien komen. 
 
Via televisie wordt er een groot en divers publiek bereikt. Zo is 36% van onze kijkers tussen de 18 en 44 jaar oud en 64% tussen de 45 en 75 jaar oud. Jouw televisiereclame komt dus bij alle leeftijdsgroepen terecht.

ozr diagram bereik tv.jpg
maximale impact door beeld en geluid

vergroten naamsbekendheid

stimuleren aankoopgedrag

kijker aanzetten
tot actie

de kracht van televisiereclame

Televisie wordt beschouwd als een van de meest betrouwbare reclamebronnen, waardoor jouw boodschap eerder zal worden geaccepteerd. 

Daarnaast draagt de inzet van je commercial rondom een van onze positief gewaardeerde programma’s bij aan een positieve waardering van jouw commercial. 

Zet je tv-reclame in als pre-roll op de online platformen (website en app) van Omroep Zeeland. Jouw boodschap is dan voorafgaand aan een nieuwsitem van Omroep Zeeland te zien en te horen. Lees hier meer over de mogelijkheden en voordelen van online reclame.

Maak gebruik van een tag-on. je zet je boodschap nog meer kracht bij én trekt extra aandacht. Een tag-on is een zeer korte commercial die kort na het uitzenden van de hoofdcommercial wordt uitgezonden. 

versterk je reclame op tv

Hoe maak je nog meer impact met jouw televisiereclame?
Lees hier de twee tips.

Presentator Floris Jan Sietsema van Omroep Zeeland TV op locatie in Zeeland

mogelijkheden adverteren op tv

Wij bieden persoonlijke en professionele begeleiding, en ontwikkelen samen met jou een succesvolle tv-reclame. Er zijn diverse advertentiemogelijkheden op Omroep Zeeland televisie. Zo kun je jouw commercial laten zien op avond TV, maar ook online. Lees hier meer over de mogelijkheden.  

  • Full motion: bestaat uit bewegende beelden. 
  • Grafisch: bestaat uit bestaand beeldmateriaal met eventueel grafische elementen. 

Deze duurt maximaal 6 minuten.

gratis adviesgesprek

Een gratis maatwerk advies gebaseerd op jouw doelstellingen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag met je mee.

Jeroen Jasperse is Media Adviseur bij Omroep Zeeland

Jeroen Jasperse
Senior Media Adviseur

Bel mij terug