goede reclame voorbeelden

Zeelandtheaters

“het doel van het adverteren was om zo een breed mogelijk publiek in Zeeland te bereiken en Zeeuwen te informeren over ons aanbod''

opdracht & doel verkoop en informeren

Zeelandtheaters biedt belevenissen op het gebied van podiumkunsten in Zeeland. Drie theaters – het Scheldetheater Terneuzen, de Schouwburg Middelburg en Theater de Mythe Goes – bieden een breed en gevarieerd programma en brengen jaarlijks veel voorstellingen in allerlei genres. 
 
Zeelandtheaters wilde na corona publiek terugwinnen. Het doel was om meer kaartverkoop te genereren en Zeeuwen informeren over hun aanbod. Ook wilden zij werken aan hun branding en hun naamsbekendheid vergroten.

De programmering van Zeelandtheaters is erg breed, voor jong en oud. Om die reden was het doel om een zo’n breed mogelijk publiek te bereiken. Dit was mogelijk door het diverse en grote bereik (86%) van Omroep Zeeland. Online was er een gerichte meting mogelijk, zodat er inzicht was in wat de online banner op de website van Omroep Zeeland had opgeleverd. Zeelandtheaters kon zelf zien welke invloed het adverteren had door de kaartverkoop.

inhoud campagne de juiste kanalen

het resultaat bereikte effect

Er is een cross-mediale campagne ingezet. Zo is er een televisie- en radiocommercial uitgezonden. Ook via onze website en app was er een banner te zien. 

Goede reclame voorbeelden
Online banner Zeeland Theaters
Adverteren bij Omroep Zeeland
Online banner Zeeland Theaters

gratis adviesgesprek

Een gratis maatwerk advies gebaseerd op jouw doelstellingen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Bel mij terug

Bel mij terug