klantervaringen

Traas Ongedierte-
bestrijding

“dankzij de campagnes bij Omroep Zeeland, hebben wij onze naamsbekendheid en imago weten te verbeteren binnen en buiten Zeeland”

opdracht & doel naambekendheid

Traas Ongediertebestrijding (onderdeel van Traas Nederland) houdt zich bezig met het voorkomen, bestrijden en weren van alle soorten ongedierte. Met inzet van campagnes bij Omroep Zeeland wil Traas de naamsbekendheid verhogen bij particulieren en bedrijven. 
Het doel is lokale bekendheid en dat klanten bij ongedierte meteen de link naar Traas leggen. 

Traas gelooft in de kracht van de traditionele kanalen. Daarom hebben zij een radio- én televisiecommercial ingezet. Zij willen het hele jaar gezien worden, waarin iedere keer een ander thema wordt belicht.

inhoud campagne de juiste kanalen

het resultaat bereikte effect

Adverteren bij Omroep Zeeland heeft exposure opgeleverd, extra aandacht én lokale bekendheid. Peter Traas, eigenaar Traas Ongediertebestrijding, ziet de bekendheid van zijn bedrijf en de aandacht voor zijn diensten toenemen. Omroep Zeeland is volgens Traas ‘een begrip’, waardoor zij lokaal zichtbaar zijn door te adverteren via de kanalen van de omroep. 

Goede reclame voorbeelden

gratis adviesgesprek

Een gratis maatwerk advies gebaseerd op jouw doelstellingen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag met je mee.

Jeroen Jasperse is Media Adviseur bij Omroep Zeeland

Jeroen Jasperse
Senior Media Adviseur

Bel mij terug