klantervaringen

De Baar Touringcars

"we hebben onze focus verlegd van internationaal naar regionaal adverteren. Daarin vinden we Omroep Zeeland een goede partner."

opdracht & doel naambekendheid

Het Zeeuwse familiebedrijf De Baar Touringcars verzorgt al bijna 100 jaar zorgeloze busreizen. Op internationaal niveau waren ze beter bekend dan in de eigen regio. Na Corona wilden zij zich meer op de Zeeuwse markt richten en meer regionale bekendheid in Zeeland genereren. Met als doel: meer Zeeuwse klanten.

Naar aanleiding van gesprekken en een professioneel advies heeft De Baar Touringcars een succesvolle cross-mediale campagne ontwikkeld die wordt herhaald. De Baar heeft een televisie- en radiocommercial ingezet én voor online banners gekozen.

Op die manier hebben zij een zo groot mogelijk bereik, wat belangrijk is aangezien zij een brede doelgroep hebben. 

inhoud campagne de juiste kanalen

het resultaat bereikte effect

De tv-commercial heeft De Baar Touringcars veel opgeleverd: zowel meer naamsbekendheid als een toenemend aantal klanten uit Zeeland. De figuranten uit de commercial worden vaak herkend door reizigers die de commercial zagen bij Omroep Zeeland.

Goede reclame voorbeelden
De Baar Touringcars banner
De Baar Touringcars banner

gratis adviesgesprek

Een gratis maatwerk advies gebaseerd op jouw doelstellingen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag met je mee.

Jeroen Jasperse is Media Adviseur bij Omroep Zeeland

Jeroen Jasperse
Senior Media Adviseur

Bel mij terug