online adverteren in Zeeland

snel, betaalbaar en doeltreffend

Online adverteren op omroepzeeland.nl is naast radio en televisie een slimme en doeltreffende manier van adverteren. Met jouw banners heb je een goede positie op onze website en is je doelgroep nog nooit zo dichtbij geweest: met slechts één muisklik landen ze op je website. De plek waar je ze wilt hebben!
Online reclame maken is daarnaast goed meetbaar.
 

start jouw online campagne bij Omroep Zeeland

laagdrempelig, betaalbaar én multi-inzetbaar

Samen met onze ervaren media-adviseur bespreek je jouw doelen, de tekst en de gewenste boodschap.

We vertalen je wensen naar een communicatieplan op maat.

Als je tevreden bent met het resultaat, wordt jouw advertentie online gezet op onze website en app op de door jou ingekochte momenten en plekken. Scoor bij je doelgroep met jouw online campagne!

vergroten van
naamsbekendheid

meetbare
resultaten

direct verkeer
naar website

bereik van een grote doelgroep

voordelen van adverteren op omroepzeeland.nl

Zeeland is een provincie waar altijd iets gebeurt en daarvan willen de Zeeuwen graag op de hoogte blijven. Omroep Zeeland is daarvoor een betrouwbare en belangrijke informatiebron die veel mensen weten vinden, via de website en onze app. Maandelijks trekken we gemiddeld 3,1 miljoen bezoeken.

De online advertentiemogelijkheden die we aanbieden staan op aantrekkelijke posities. Dat is niet alleen goed voor je naamsbekendheid, je genereert hierdoor ook direct verkeer naar je eigen website.  

online mogelijkheden

Online adverteren bij Omroep Zeeland kan via onze website en app. Je hebt diverse mogelijkheden, namelijk: de inzet van een video advertentie of banners. Ontdek de verschillen en de voordelen voor je bedrijf. 

Een video advertentie (pre-roll) is een reclame boodschap die voorafgaat aan de (nieuws)video die de kijker uiteindelijk wil zien. Dit fenomeen kennen we vooral van YouTube. Nieuwsartikelen op de website van Omroep Zeeland worden vaak verrijkt met een video, waardoor we een groot aanbod aan video advertenties kunnen tonen. De video advertenties bij Omroep Zeeland kunnen niet overgeslagen worden.

De inhoud van de video advertentie kun je zelf invullen, bijvoorbeeld door het toevoegen van een ‚Äėactieknop‚Äô (call-to-action), waardoor de bezoeker direct op je website landt. Video advertenties kunnen als losstaande advertentiemogelijkheid ingekocht worden, maar nog effectiever is het om te combineren met banners.¬†

Een online reclame banner, we zijn er inmiddels zo aan gewend dat het bijna niet weg te denken is. Een online banner wordt ook wel ‘display banner’ genoemd en wordt bij Omroep Zeeland op diverse plekken op de website en in de app getoond. Een banner kan een stilstaand beeld zijn, maar om impact te maken wordt er vaak gebruik gemaakt van een interactief beeld. Hiermee onderscheid je jouw boodschap ten op zichte van de rest van de website.¬†

Het grote voordeel van een display banner is dat je met één muisklik op de website van jouw bedrijf terechtkomt.  

We bieden diverse posities op de website aan voor adverteren via een display banner. Jij bepaalt waar en hoe vaak je een banner wilt tonen. Onze media adviseur kan je precies vertellen hoe je een display banner zo optimaal mogelijk kunt inzetten.  

Adverteren op omroepzeeland.nl. Uitleg verschillende banner posities en video advertenties.

– klik voor grotere weergave –

voorbeelden advertentie-plekken op omroepzeeland.nl

Video advertenties en banners worden geplaatst op de website en app
van Omroep Zeeland. In de afbeelding zijn de verschillende opties en posities te zien.

gratis adviesgesprek

Een gratis maatwerk advies gebaseerd op jouw doelstellingen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag met je mee.

Bel mij terug