klantervaringen

Licht & Leuk

"vaak krijgen we in de winkel te horen dat klanten ons op de radio hebben gehoord"

opdracht & doel naamsbekendheid

Licht & Leuk is dé lampenwinkel van Zeeland. Het doel van Licht & Leuk is om een grotere naamsbekendheid te creëren, niet alleen op Walcheren maar binnen heel Zeeland. Daarnaast wilde Licht & Leuk de klanten tijdens de oriëntatiefase van het aankoopproces aanspreken door middel van een radio campagne.

“Radio is een betaalbare manier van adverteren, ook in productie van de radiospot”, aldus Robert Seghers, eigenaar van Licht & Leuk. Om die reden heeft Licht & Leuk gekozen voor een radiocommercial bij Omroep Zeeland. Hierin worden de producten en diensten gepromoot. De lampenwinkel zet de radiocommercial seizoensgebonden in, bijvoorbeeld tijdens de donkere wintermaanden.

inhoud campagne de juiste kanalen

het resultaat bereikte effect

Robert: “Vaak hoor ik terug dat de klant de commercial via radio heeft gehoord.” Adverteren bij de omroep heeft meer naamsbekendheid opgeleverd, mede hierdoor ze sinds de inzet een succesvol seizoen draaien. 

Goede reclame voorbeelden
Banner Omroep Zeeland L&L
Banner Omroep Zeeland L&L
Robert Seghers

"We willen vooral werken aan de naamsbekendheid van Licht en Leuk. Dat heeft gewerkt met de inzet van radio."

Robert Seghers, eigenaar Licht & Leuk

gratis adviesgesprek

Een gratis maatwerk advies gebaseerd op jouw doelstellingen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag met je mee.

Bel mij terug