klantervaringen

North Sea Port

“dankzij de campagnes bij Omroep Zeeland, hebben wij onze naamsbekendheid en imago weten te verbeteren binnen en buiten Zeeland”

opdracht & doel naamsbekendheid

North Sea Port behoort tot de top-10 van Europese havens, met een goederenoverslag van wel 70,3 miljoen ton. Het is een 60 kilometer lang grensoverschrijdend havengebied, van Vlissingen in Nederland tot Gent in België.

North Sea Port wil meer aandacht vestigen op het reilen en zeilen in de haven, de mogelijkheden die het gebied geeft en de economische impact op Zeeland. Dit doen ze door drie jaar lang, dagelijks in beeld te zijn bij een breed Zeeuws publiek.

Samen met de media adviseur en programma makers is er een campagneplan opgesteld. Met een mix van televisie en radio spots wordt er voortdurend gewerkt aan de naamsbekendheid.

De boodschap is doeltreffend vertaald naar een reeks interessante infomercials.

Dat Zeeuwen weten wat North Sea Port doet en de enorme economische impact op de regio was het belangrijkste uitgangspunt.

inhoud campagne de juiste kanalen

het resultaat bereikte effect

North Sea Port heeft dankzij de campagnes bij Omroep Zeeland, haar naamsbekendheid en imago weten te verbeteren binnen en buiten Zeeland. Bovendien heeft North Sea Port met deze campagne een reeks aan video’s die op eigen social media kanalen gedeeld kunnen worden.

over north sea port

over north sea port 1
over north sea port 1 2
over north sea port 1 3
logo north sea port 1

"Veelzijdig, multimodaal, en met veel ruimte voor ontwikkeling. dat is North Sea Port. We zijn een veelzijdige haven, omdat we zeer uiteenlopende soorten goederen via onze kades zien passeren. we zijn een multimodale haven, omdat we het achterland ontsluiten via allerlei transportmiddelen, met een sterke nadruk op binnenscheepvaart. En we bieden ruimte voor ontwikkeling, met nog meer dan 1.000 hectare bedrijventerreinen."

gratis adviesgesprek

Een gratis maatwerk advies gebaseerd op jouw doelstellingen.
Neem vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag met u mee.

Bel mij terug

Bel mij terug